SMUTVEJ

Møbel eller trappe?

En integreret designløsning med reference til “den gamle” køkkentrappe

JAKOB M har for kunde i København designet denne trappe. Designet af trappen tager udgangspunkt i den begrænsede plads og det er forsøgt med inspiration fra tidligere tiders herskabsvillaer at skabe et moderne bud på en “køkkentrappe”. Dette kan også forstås som en “smutvej”. En smutvej er naturligvis kendt på at være hurtigere, men ofte er den også mere interessant end “hovedtrappen”. Den kan være smallere, mere “farlig” og utraditionel. Kort sagt mere spændende.

Modelfoto (Billeder af den opførte trappe er på vej)

 

En væsentlig del af designet bestod i at integrere opbevaringsplads og køleskab under trappen. Kombinationen af de to funktioner trappe og opbevaring skab en usædvanlig dynamik til rummet. Dertil kommer at “reolen” drejer sig mod stuen og binder dermed de to rum sammen.

 

 

 

Se flere møbelprojekter her….

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem