Danboxhuset idékatalog

De 12 principper….

Tanken om det simple, mikro og mobile fritidshus/anneks har altid været en drøm. Det var derfor også med stor begejstring da jeg fik til opgave for Danboxhuset at udarbejde et skitseoplæg i form af et idékatalog over fremtidens mobile fritidshuse. Idekataloget skulle i første omgang burges som inspiration og opslagsværk i forbindelse med en videreudvikling af deres eksisterende og mere traditionelle udtryk og løsninger.

Øverst kan du se side 2 fra idekataloget der illustrere 12 arkitektoniske greb/principper til brug for design af den enkelte model. Herunder kan du se side 6 og 12 der illustrere og formidler idéer og tanker fra skitseprocessen.

 

Idékataloget blev afsluttet med 3 konkrete skitseforslag henvendt til hver sin potentielle målgruppe. 1RUM, familile og senior. Herunder kan du se tegningsmaterialet for 1RUM og en skitsen for familie.

 

 

Se flere sommerhusprojekter her….