H53

Et rigtigt sommerhus….

Hvad der “bare” skulle være en udvidelse af 2 værelser blev i stedet en markant tilbygning med 2 unikke værelser der både ude og inde har sat sit præg på det eksisterende sommerhus. Hvad der umiddelbart kunne ligne et traditionelt sommerhus var i virkeligheden et charmerende og meget personligt hus.

Med sine døre og vinduer har tilbygningen åbnet en mørk ende af huset op og skabt adgang og visuelle kig til grunden og det omkringliggende terræn. Indvendigt har arbejdet med materialer og placeringen af vinduer og døre formet værelserne og skabt individuelle oplevelser og udtryk.

Det har været afgørende for projektet at tilbygningen på trods af sit morderne formsprog skulle afspejle og respektere det eksisterende huses udtryk og materialer.

 

Se flere sommerhusprojekter her….

Gem

Gem