BLG47

Byhus - Byggetilladelse! Charmerende baghus tilføres stor kvist med respekt for skala og udtryk

Det oprindelige og charmerende baghus er i dag indrettet som et stort rum i stueplan med et mørkt og svært tilgængeligt loftsrum/hems under taget. Med den nye indretning etableres et mindre toilet, åbnes op til kip i den ene ende og dermed kontakt og adgang til det gamle loftsrum/hems der med kvisten åbnes op med lys og masse af regulær loftshøjde.

 

Som det tydeligt fremgår af billedet, så fremstår baghuset i dag oprindeligt med sit charmerende udtryk og sin skala. Det har fra starten af projektet været vigtigt at finde en løsning der på trods af de tidssvarende tiltag i facaden og indretningen, ikke går på kompromis med baghuset udtryk og eksisterende kvaliteter. 

Projektet forventes opført medio 2018 og JAKOB M ser meget frem til at kunne præsentere det endelige resultat her på hjemmesiden.

Se flere byhusprojekter her….

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem