SKV15

Køkkenalrum midt i haven….

En markant tilbygning til et markant hus. Det var i dette projekt vigtigt for bygherre at tilbygningen skulle respekter og tilpasse sig det oprindelige hus således dette forblev tydeligt i sit udtryk både inde og ude. Væsentlige arkitektoniske greb for at opnå dette var at bevare den oprindelige facade, fritligge husets sydvestlige hjørne inde i tilbygningen samt brug af et andet facademateriale.

 

En markant detalje der forstærker oplevelsen af at være “udenfor” det eksisterende hus er bevarelsen af den oprindelige facade i forbindelse med åbningen til tilbygningen. Derudover er mursten fra det store hul brugt til at lave “søjlen” mellem de to vinduespartier. Begge løsninger der giver stemning, karakter og stoflighed til rummet.

 

Se flere villaprojekter her….

 

Gem